Drejtoria e ofruesve të shërbimeve ajrore

Qëllimi kryesor i AerospaceExport është të ndihmojë kompanitë e hapësirës ajrore dhe të mbrojtjes që të zhvillojnë aktivitetet e tyre. Prandaj ne ofrojmë dy shërbimet e mëposhtme FALAS: Lidhu me ekspertë

Çfarë është një Konsulent i Dizajnit Hapësinor?

Kompanitë e hapësirës ajrore kërkojnë këshilla të shëndosha dhe pragmatike përmes konsultimit kur zhvillojnë produktet e tyre hapësinore. Konsulentët e specializuar mund të ndihmojnë një kompani për nevoja të ndryshme të tilla si,

Përzgjedhja jonë e Vizatimeve CAD AEROSPACE

Computer Aided Design, ose CAD është një softuer i veçantë, i cili përdoret për të hartuar një produkt të veçantë, për të krijuar shtypjen e tij blu. Këto ditë, përdorimi

Paga e Inxhinierit Hapësinor

Industria e hapësirës ajrore është një sektor që merret me prodhimin e llojeve të ndryshme të zanateve të cilat nuk përdoren për të lundruar në hapësirë ​​dhe qiell. Ke

Kushineta Hapësirë ​​ajrore

Kur bëhet fjalë për inxhinieri hapësinore, bëhet fjalë për ndërtimin dhe modelimin e makinave dhe pajisjeve të cilat janë të afta të fluturojnë. Konsiderohet të jetë

Fillimet e hapësirës ajrore

Në 10 vitet e fundit, industria e hapësirës ajrore ka pësuar një transformim dhe zhvillim të madh që duhet ta çojë atë të bëhet një nga më

Praktikat e hapësirës ajrore

Praktikat praktike janë një mënyrë e shkëlqyeshme për t'i siguruar vetes një mundësi emocionuese dhe tërheqëse për të përmirësuar dhe punuar në aftësitë tuaja teknike. Pavarësisht nga cilado

Mbërthyes të hapësirës ajrore

Industria e hapësirës ajrore është një sektor i madh që punëson lloje të ndryshme të materialeve që kërkohen për të prodhuar mjetet dhe pajisjet e nevojshme. Kjo perfshin …