Сливане и придобиване на AEROSPACE & DEFENSE ПРЕЗ 2019


2019 г. беше година доста активна с няколко сливания и придобивания в авиокосмическата и отбранителната индустрия. Екипът на AerospaceExport събра списък с основните сливания и придобивания, които се случиха през годината. Надяваме се, че тази информация ще бъде полезна и моля не се колебайте да се свържете с нас, ако се интересувате свържете се с нашите експерти.

Чувствайте се свободни да разгледате доставчиците на услуги, които изброихме за вас в следните категории:

Авиокосмически и отбранителни сливания и придобивания през януари 2019 г .:

1/2/2019  

Космическата група на Брадфордкупи Deep Space Industries Inc.

Космически индустрии, която се преименува на Bradford Space Inc., работи като компания за добив на астероиди и космически технологии и има основно седалище в Moffett Field, CA. 

Космическата група на Брадфордразработва и произвежда подсистеми и компоненти за сателитно управление и има основно седалище в Херле, Холандия.

1/3/2019  

Корпорация за технически услугикупи Корпорация за ускорено развитие и поддръжка.

Ускорено развитие и поддръжкаподкрепя правителствени и първостепенни системни интегратори с изисквания за наука и технологии, инженеринг, придобиване и управление на програми и има седалище в Арлингтън, Вирджиния. 

Корпорация за технически услугиосигурява инженеринг, информационни технологии, управление на програми и проекти, управление на данни и услуги за съответствие на федералната отбранителна индустрия и има главно седалище в Арлингтън, Вирджиния. 

1/7/2019  

Kellstrom Defense Aerospace, Inc.купи Williams Aerospace & Manufacturing, Inc. 

Williams Aerospace произвежда резервни части за отбранителни самолети и наземно поддържащо оборудване и има основно седалище в Спринг Вали, Калифорния. 

Келстром отбранителна аерокосмическаразпространява части за въздухоплавателни средства за оператори, депа и центрове за техническо обслужване, ремонт и ремонт и има основно седалище в Мирамар, Флорида. 

1/7/2019

  Parsons Corporation купи OGSystems, LLC за 300.3 милиона долара. 

OGSystems предоставя геопространствени решения и решения за сигурност за Министерството на отбраната и разузнавателната общност и има седалище в Chantilly, VA. 

Парсънс предоставя технологични решения на пазарите на отбрана, разузнаване и критична инфраструктура и има основно седалище в Сентървил, Вирджиния. 

1/8/2019  

Applus Services, SA (BME: APPS) купи Talon Test Labs, Inc. 

Talon Test Labs предлага аерокосмически услуги за неразрушаващ контрол и изпитване и има седалище в Камарило, Калифорния. 

Applus Services предоставя услуги за тестване, инспекция и сертифициране и има седалище в Мадрид, Испания.

1/9/2019  

Gama Aviation Plc (AIM: GMAA) закупи бизнеса за довършителни работи и боядисване на Lotus Aviation Group. 

Бизнесът за довършване на бои и интериор на Lotus Aviation Group включва бизнес подразделение, което предлага услуги за поддръжка на бои и интериор на аерокосмическата индустрия и има основно седалище във Форт. Лодърдейл, Флорида. 

Gama Aviation предлага бизнес авиационни услуги и има седалище във Фарнборо, Обединеното кралство.

1/9/2019

  Advanced Core Concepts, LLC подписа споразумение за придобиване на CyberSpace Operations Consulting. 

CyberSpace Operations Consulting предоставя технически решения и оперативни консултации в областта на кибер, космоса, разузнаването и командването и контрола на правителствени и търговски клиенти и има седалище в Колорадо Спрингс, Колорадо. 

Advanced Core Concepts предоставя инженерна и техническа поддръжка, логистика, поддръжка, подкрепа за придобиване, чуждестранна подкрепа за продажби на отбрана и решения за информационни технологии и има основно седалище в Уорнър Робинс, Джорджия.

1/10/2019  

Securitas Transport Aviation Services USA купи Global Elite Group за 22.0 милиона долара. 

Global Elite Group предоставя охранителни, авиационни и бизнес услуги на авиационната индустрия и има седалище в Гардън Сити, Ню Йорк. 

Securitas Transport Aviation осигурява проверка на пътниците и багажа за Администрацията за транспортна сигурност и има седалище в Парсипани, Ню Джърси.

1/10/2019  

VSE Aviation Inc. купи 1st Choice Aerospace Inc. за 152.0 милиона долара. 

1st Choice Aerospace предоставя услуги за поддръжка, ремонт и ремонт на компоненти за семейства самолети от ново поколение и за наследство и има седалище в Мирамар, Флорида. 

VSE Aviation предлага услуги по поддръжка, ремонт и основен ремонт в авиационната индустрия и има седалище в Каролтън, Тексас. 

1/10/2019  

Essex Industries, Inc. купи Momeni Engineering LLC. 

Momeni Engineering произвежда части с прецизна механична обработка на оригинално оборудване (OEM) и има седалище в Хънтингтън Бийч, Калифорния. 

Essex Industries проектира, разработва, произвежда и предлага на пазара оборудване за поддържане на живота, оборудване за наземна поддръжка, контрол на платформата и компоненти на самолетите и има седалище в Сейнт Луис, Мисури

1/22/2019  

VT Group, Inc. купи National Technologies Associates, Inc. 

National Technologies Associates е специализирана в управление на програми, инженеринг и логистични услуги за отбранителни авиационни платформи и системи и има основно седалище в Арлингтън, Вирджиния. 

VT Group проектира, доставя и поддържа технологични и бизнес решения в световен мащаб и има седалище във Вирджиния Бийч, Вирджиния. 

1/22/2019  

AFI Partners LLC купи Garsite Progress LLC. 

Garsite Progress произвежда продукти за зареждане с гориво за въздухоплавателни средства и дозатори на хидранти и има основно седалище в Канзас Сити, KS. 

AFI Partners е частна инвестиционна компания със седалище в Ню Йорк, Ню Йорк. 

1/25/2019

  ECS Federal, LLC купи DHA Group, Inc. за 46.0 милиона долара. 

DHA предоставя мобилност, киберсигурност, облачни и ИТ услуги на ФБР и други федерални клиенти и има главно седалище във Вашингтон 

ECS предоставя услуги по информационни технологии на военни, федерални граждански и търговски клиенти и има основно седалище във Феърфакс, Вирджиния.

1/28/2019

  CACI International Inc. (NYSE: CACI) купи Mastodon Design LLC за 225.0 милиона долара. 

Mastodon проектира и произвежда здрави сигнали за разузнаване, електронна война и продукти за кибернетични операции и има основно седалище в Рочестър, Ню Йорк. 

CACI предоставя информационни решения и услуги и има седалище в Арлингтън, Вирджиния. 

1/29/2019

  Mercury Systems, Inc. (NasdaqGS: MRCY) купи GECO Avionics, LLC за 36.5 милиона долара. 

GECO проектира и произвежда хардуерни и софтуерни решения за авионика и е със седалище в Mesa, AZ. 

Mercury Systems предоставя подсистеми за обработка на критични мисии за сензори и безопасност и има основно седалище в Андоувър, Масачузетс.

Авиокосмически и отбранителни сливания и придобивания през февруари 2019 г .:

2/1/2019  

Whelen Engineering Company, Inc. купи LoPresti Aviation. 

LoPresti произвежда резервни части за намаляване на съпротивлението и осветително оборудване за самолети и има основно седалище в Себастиан, Флорида. 

Whelen Engineering произвежда животоспасяващи продукти и оборудване за аварийно предупреждение и има основно седалище в Честър, CT.

2/5/2019

  Hypergiant, LLC купи сателитни и извънземни операции и процедури (SEOPS). 

SEOPS предоставя решения за сателитен транспорт, интеграция и внедряване и има основно седалище в Хюстън, Тексас. 

Hypergiant предоставя решения за изкуствен интелект и машинно обучение и има основно седалище в Остин, Тексас.

2/5/2019

  Институтът за управление на логистиката, Inc. купи The Tauri Group LLC. 

Tauri Group осигурява вътрешна сигурност, технологии, въздухоплаване, контрол на оръжията, обществено здравеопазване и държавни услуги и има основно седалище в Александрия, Вирджиния. 

Институтът за логистичен мениджмънт работи като правителствена консултантска компания с нестопанска цел и има седалище в Тайсън, Вирджиния.

2/6/2019  

Domaille Engineering, LLC купи Stanley Engineering Company, Inc. 

Stanley Engineering произвежда и доставя многоосни компоненти и възли и има основно седалище в Glen Burnie, MD. 

Domaille Engineering предоставя прецизни машини и приспособления за оптично влакно за високотехнологични индустрии и има седалище в Рочестър, Минесота.

2/6/2019

  Learjet Inc. закупи Global 7500 Wing Manufacturing Operations and Assets of Triumph Aerostructures, LLC. 

Triumph Aerostructures се занимава с производството и доставката на аероструктури за търговски, отбранителни и бизнес реактивни самолети по целия свят и има основно седалище в Далас, Тексас. 

Learjet произвежда бизнес самолети и има главно седалище в Уичита, KS. 

2/15/2019

  Cornerstone Capital Holdings, LLC купи N2 Imaging Systems, LLC. 

Imaging Systems проектира и произвежда компактни, нискомощни, видими и инфрачервени системи за изображения и има основно седалище в Ървайн, Калифорния. 

Cornerstone Capital е частна инвестиционна компания със седалище в Санта Моника, Калифорния.

2/15/2019

  ICTC Global Manufacturing Solutions закупи аерокосмическата и отбранителна прецизна механична обработка и активи на Chasco Machine & Manufacturing Inc. 

Chasco произвежда прецизни части и оборудване и има седалище в Бруксвил, Флорида. 

ICTC произвежда персонализирани кабелни снопове, кабелни сглобки, сглобки от печатни платки и електронни кутии и има седалище в Бруксвил, Флорида.

2/25/2019

  Host Compliance, LLC купи Bear Cloud Software LLC, dba STR Helper. 

STR Helper разработва софтуерни решения за краткосрочно лицензиране и отдаване под наем на местните власти и има седалище в Остин, Тексас. 

Host Compliance предоставя платформа за обработка на краткосрочните регистрации на наеми в общността, събирането на данъци и нуждите от изпълнение и има основно седалище в Сан Франциско, Калифорния.

2/27/2019

  Kratos Defense & Security Solutions, Inc. (NasdaqGS: KTOS) купи 80.1% дял от Florida Turbine Technologies Inc. и FTT Core LLC за 64.4 милиона долара. 

Florida Turbine Technologies и FTT Core се специализират в разработването на системи и компоненти за турбомашини за авиационни двигатели, космическо задвижване и мощност и са базирани в Юпитер, Флорида. 

Kratos Defense & Security Solutions предлага критично важни продукти, решения и услуги и има основно седалище в Сан Диего, Калифорния. 

2/28/2019

  Flight Support Group, Inc. купи 80.1% от Decavo, LLC. Условията на сделката не бяха разкрити. 

Decavo проектира и произвежда композитни части, възли и безпилотни летателни апарати и има седалище в река Худ, OR. 

Flight Support Group предоставя авиационни услуги по целия свят и има седалище в Санфорд, Флорида.

 

Авиокосмически и отбранителни сливания и придобивания през март 2019:

3/4/2019

  Arthur J. Gallagher & Co. (NYSE: AJG) подписа споразумение за придобиване на Global Aerospace Operations на Jardine Lloyd Thompson Group plc (LSE: JLT) за 250.4 милиона долара. 

Глобалните аерокосмически операции включват авиокосмическия отдел за застраховане и брокери на дребно и търговия на едро на базираната в Лондон Jardine Lloyd Thompson Group, доставчик на застраховане, презастраховане, съвети, свързани с обезщетения на служители, брокерски услуги и свързани с тях услуги по целия свят. 

Arthur J. Gallagher & Co., заедно със своите дъщерни дружества, осигурява застрахователно посредничество, консултации и услуги за уреждане и администрация на трети страни и има седалище в Rolling Meadows, IL.

3/6/2019  

STS Aviation Group, Inc. купи Triumph Aviation Services - NAAS Division Inc. от Triumph Group, Inc. (NYSE: TGI). 

Triumph Aviation Services - отдел NAAS предоставя услуги за ремонт на въздухоплавателни средства в цял свят и има седалище в Сан Антонио, Тексас 

STS Aviation Group осигурява управление на работната сила, самолетно инженерство, поддръжка на линии, самолетни части, производство на маркучи, ремонт на въздухоплавателни средства и услуги за модификация на самолети и има основно седалище в Jensen Beach, FL. 

3/8/2019

  TECT Power, Inc. и TECT Aerospace, Inc. закупиха металообработващия бизнес на Triumph Group, Inc. (NYSE: TGI). 

Металообработващият бизнес на Triumph Group се състои от бизнес за производство на аерокосмически компоненти и се намира в САЩ. 

TECT Aerospace произвежда и доставя аероструктурни компоненти, части и възли за търговска, бизнес, обща и отбранителна авиация и има главно седалище в Уичита, KS. 

TECT Power произвежда и доставя компоненти и агрегати на турбинни двигатели за авиационни, промишлени, отбранителни и морски приложения и има основно седалище във Форт Мичъл, KY.

3/15/2019

  Gryphon Technologies LC купи Schafer Intermediate Holdings, LLC от Belcan, LLC. 

Шафер предоставя научни и технически консултантски услуги за националната сигурност и има седалище в Арлингтън, Вирджиния. 

Gryphon Technologies работи като компания за инженерни и технически услуги, която осигурява подкрепа на американските сили за сигурност и коалиция и има основно седалище във Вашингтон 

Belcan предоставя инженерни консултации и услуги за техническа подбор на организации и има главно седалище в Синсинати, Охайо. 

3/22/2019

  CieloGov, LLC купи Alytica LLC. 

Alytica работи като авиокосмическа и отбранителна консултантска компания и има главно седалище във Вашингтон 

CieloGov предоставя консултантски и консултантски услуги на правителството и има седалище в Лъбок, Тексас.

3/29/2019

  Aernnova Aerospace SA купи Structural Integrity Engineering, Inc. 

Structural Integrity Engineering е компания за разработване и консултиране на инженерни проекти със седалище в Чатсуърт, Калифорния. 

Aernnova Aerospace проектира, произвежда и предлага на пазара аероструктури и компоненти и има основно седалище във Витория-Гастейс, Испания.

3/4/2019

  Liberty Hall Capital Partners, LP купи неизвестен мажоритарен дял в Onboard Systems International Inc. 

Onboard Systems проектира и произвежда оборудване за товарни куки с хеликоптер и има основно седалище във Ванкувър, Вашингтон. 

Liberty Hall Capital е частна инвестиционна компания със седалище в Ню Йорк, Ню Йорк. 

3/11/2019

  Greenbriar Equity Group LLC и First Aviation Services Inc. подписаха споразумение за придобиване на Dart Aerospace Limited. 

Dart Aerospace проектира, произвежда и пуска на пазара сертифицирани решения за хеликоптерната и авиокосмическата индустрия в световен мащаб и има основно седалище в Хоксбъри, Канада.

First Aviation Services предоставя ремонт и основен ремонт, управление на въртящи се устройства и свързани инженерни услуги за авиационната индустрия и има седалище в Westport, CT. 

Greenbriar Equity е частна компания със седалище в Rye, NY. 

3/26/2019

  Resilience Capital Partners LLC купи Systron Donner Inertial. 

Systron Donner участва в разработването на кварцови MEMS инерционни сензорни продукти и системи, осигуряващи прецизни системни решения и има седалище в Конкорд, Калифорния. 

Resilience Capital е частна инвестиционна компания със седалище в Кливланд, Охайо.

3/31/2019

  Arlington Capital Partners LP купи бизнеса с фабрики на Triumph Group, Inc. (NYSE: TGI). 

Производственият бизнес вече е известен като Radius Aerospace, Inc. Radius осигурява производство, метални лепила и други форми, както и вертикално интегрирани продукти на оригинални производители на оборудване и клиенти от аерокосмическа и отбранителна индустрия от първи ред и има основно седалище в Hot Springs, AR. 

Arlington Capital е частна инвестиционна компания със седалище в Chevy Chase, MD. 

Авиокосмически и отбранителни сливания и придобивания през април 2019 г.:

4/1/2019

  Patriot One Technologies Inc. (TSX: PAT) купи 50% дял в Sotech Secure, LLC. 

Sotech Secure произвежда многохимични решения за откриване на заплахи за военния и отбранителния сектор и има главно седалище в САЩ. 

Patriot One Technologies се занимава с проучвания, разработки и комерсиализация на система за откриване на скрити оръжия и има основно седалище във Ванкувър, Канада.

4/3/2019

  Snap-on Incorporated (NYSE: SNA) купи Power Hawk Technologies, Inc. за 8.0 милиона долара. 

Power Hawk Technologies проектира, произвежда и продава инструменти и свързано с тях оборудване и има седалище в Рокауей, Ню Джърси. 

Snap-on произвежда и предлага инструменти, оборудване, диагностика и ремонт на информационни и системни решения и има основно седалище в Кеноша, WI.

4/5/2019

  Elbit Systems of America, LLC подписа споразумение за придобиване на бизнеса с Night Vision на L3Harris Technologies, Inc. за 350.0 милиона долара. 

L3Harris Technologies предоставя технологично базирани решения, които решават критичните за държавата и търговските клиенти предизвикателства и има основно седалище в Мелбърн, Флорида. 

Elbit Systems of America предлага високопроизводителни продукти, системни решения и услуги за поддръжка и има основно седалище във Форт Уърт, Тексас. 

4/9/2019

  MRO Holdings, Inc. подписа споразумение за придобиване на North State Aviation Holdings, LLC., Dba North State Aviation. 

North State Aviation притежава и експлоатира станция за ремонт на самолети и има основно седалище в Уинстън-Салем, Северна Каролина. 

MRO Holdings, доставчик на услуги по поддръжка, ремонт и ремонт на индустрията за поддръжка на самолети, оперира Flightstar в Джаксънвил, Флорида; Aeroman в Салвадор; и TechOps MX в Керетаро, Мексико, и има основно седалище в Ървинг, Тексас.

4/10/2019

  Консолидирано аерокосмическо производство, LLC купи Prikos & Becker, LLC. 

Prikos & Becker произвежда и доставя части и възли за производителите на аерокосмическа индустрия и има основно седалище в Skokie, IL. 

Consolidated Aerospace се занимава с проектиране и производство на фитинги, прецизни аерокосмически / въздухоплавателни компоненти, хардуер и решения за закрепване и има седалище във Фулъртън, Калифорния.

4/26/2019

  Primus Metals, Inc., dba Primus Aero, купи Paradigm CNC. 

Paradigm CNC проектира и произвежда машинно оборудване за космическия и отбранителния сектор и има основно седалище в Хюстън, Тексас. 

Primus Aero проектира и произвежда обработени компоненти и интегрирани възли и има седалище в Lakewood, CO.

4/4/2019

  Cache Creek Industries, LLC, Rockmont Capital Partners, Ltd., и Medallion Capital, Inc. купиха Automated Business Power, Inc. 

Automated Business Power проектира, произвежда и продава комуникационни и енергийни системи за отбранителната промишленост и има основно седалище в Гейтерсбърг, MD. 

Cache Creek Industries е частна инвестиционна компания и има седалище в Лос Анджелис, Калифорния. Medallion Capital работи като инвестиционно звено на Medallion Financial Corp. и има седалище в Бърнсвил, Минесота. 

Rockmont Capital Partners е частна компания със седалище в Денвър, Колорадо. 

4/11/2019

  Джейсън Дарли, Кевин Кийпър и Франк Греъм, заедно с частна инвестиционна фирма, купиха LifePort, Inc. 

LifePort се занимава с проектиране, производство и сертифициране на персонализирани интериорни решения за самолети с неподвижно и ротационно крило в отбранителен и търговски сектор и има седалище в Woodland, WA.

4/22/2019

  Enlightenment Capital купи Trowbridge & Trowbridge, LLC. 

Trowbridge & Trowbridge предлага решения за модернизация в облак, кибер и ИТ за отбраната, разузнаването и федералните граждански пазари и има седалище в Маклийн, Вирджиния.

Enlightenment Capital е частна инвестиционна компания със седалище във Вашингтон

4/24/2019

  Willcrest Partners, Curran Companies и други купувачи закупиха Precision Aerospace, LLC 

Precision Aerospace произвежда обработени метални изделия от ламарина на двигатели за аерокосмически и индустриални приложения и има основно седалище във Финикс, Аризона. 

Willcrest Partners е частна инвестиционна компания със седалище в Сан Франциско, Калифорния. Curran Companies е частна инвестиционна компания със седалище в Канзас Сити, Мисури.

Авиокосмически и отбранителни сливания и придобивания през май 2019 г .:

5/1/2019

  II-VI Incorporated (NasdaqGS: IIVI) купи Redstone Aerospace Corporation за 30.0 милиона долара. 

Redstone Aerospace произвежда и предлага на пазара криогенни системи и насочващи подсистеми с висока точност и има основно седалище в Лонгмонт, Колорадо. 

II-VI разработва, произвежда и предлага на пазара инженерни материали, оптоелектронни компоненти и устройства и е със седалище в Саксония, Пенсилвания.

5/2/2019  

Whitcraft LLCзакупени активи на Дейностите на LAI International в Скарбъроуи Аризона. 

LAI International произвежда прецизно проектирани готови части, компоненти и възли и има седалище в Темпе, Аризона. 

Whitcraft произвежда формовани, обработени и изработени аерокосмически компоненти и възли от ламарина и има основно седалище в Ийстфорд, Тексас.

5/7/2019

  Партньори за акции на CLMкупи Zircon Precision Products, Inc.

Zircon Precision Products произвежда обработени части от алуминий и неръждаема стомана за търговски и военни самолети и има седалище в Темпе, Аризона. 

CLM Equity Partners е компания за частни инвестиции със седалище в САЩ.

5/9/2019  

AEA Investors LPкупи API Technologies Corp.

API Technologies проектира, разработва и произвежда системи, подсистеми, модули и компоненти за радиочестотни микровълнови, милиметрови вълни, електромагнитни, енергийни и защитни приложения и има седалище в Орландо, Флорида. 

AEA Investors е частна инвестиционна компания със седалище в Ню Йорк, Ню Йорк.

5/10/2019

  Jet Linx Aviation LLCкупи частният бизнес за управление на самолети на Elliott Aviation, Inc.

Elliott Aviation, авиационна компания, се занимава с продажби на самолети и авиационни услуги и решения и има основно седалище в Милано, IL. Jet Linx Aviation предлага услуги на реактивен флот и има основно седалище в Омаха, Северна Каролина.

5/23/2019  

Serco Inc.подписа споразумение за придобиване на Бизнес звено на военноморските системи и някои свързани възложители от Alion Science and Technology Corp. за 230.0 милиона долара. 

Alion Science and Technology предоставя инженеринг, информационни технологии, военноморска архитектура и оперативни решения и има основно седалище в McLean, VA. 

Serco предоставя професионални, технологични и управленски услуги и има седалище в Рестън, Вирджиния. 

5/30/2019  

Loar Group, Inc.. закупени Хидра-електрическа компания

Hydra-Electric Company проектира, разработва и произвежда превключватели за измерване на налягане, температура, поток на течността, въздушна скорост и надморска височина и е със седалище в Бърбанк, Калифорния. 

Loar Group проектира, произвежда и предлага на пазара аерокосмически компоненти и има седалище в Ню Йорк, Ню Йорк.

 

Авиокосмически и отбранителни сливания и придобивания през юни 2019:

6/4/2019

  WP CPP Holdings, LLC, dba Consolidated Precision Products Corp.., подписа споразумение за придобиване на Бизнесът на ролите продукти на Allegheny Technologies Incorporated(NYSE: ATI). 

Allegheny Technologies произвежда и продава специални материали и компоненти по целия свят и има основно седалище в Питсбърг, Пенсилвания. 

Consolidated Precision Products произвежда и доставя аерокосмически компоненти и възли и има седалище в Кливланд, Охайо.

6/6/2019  

Héroux-Devtek Inc.(TSX: HRX) купен Alta Precision Inc.за $ 17.4 милиона. 

Alta Precision се занимава с производството на колесници и скоростни кутии / компоненти на двигателя и има седалище в Монреал, Канада. 

Héroux-Devtek се занимава с проектирането, разработването, производството, интегрирането, тестването и ремонта и ремонта на въздухоплавателните средства и има седалище в Лонгюй, Канада.

6/7/2019  

EMCORE Corporation(NasdaqGM: EMKR) купи Systron Donner Inertial, Inc.. за 25.8 милиона долара. 

Systron Donner Inertial произвежда и доставя инерционни сензори и системи за микро-електромеханични системи и има седалище в Конкорд, Калифорния. 

EMCORE предлага усъвършенствани оптични продукти със смесен сигнал и има седалище в Алхамбра, Калифорния. 

6/9/2019  

United Technologies Corporation(NYSE: UTX) подписа споразумение за придобиване Компанията Raytheon(NYSE: RTN) при сливане на равни сделки за 86.8 милиарда долара. 

Raytheon разработва интегрирани отбранителни продукти, услуги и решения и има седалище в Waltham, MA. 

United Technologies предоставя отбранителни и търговски продукти и услуги за авиокосмическата промишленост и има седалище в Farmington, CT. 

6/10/2019  

AeroVironment, Inc.(NasdaqGS: AVAV) купи Pulse Aerospace, Inc.за $ 25.7 милиона. 

Pulse Aerospace разработва, произвежда и доставя безпилотни хеликоптери и свързаните с тях системи и има основно седалище в Лорънс, KS. 

AeroVironment проектира, разработва, произвежда, поддържа и експлоатира портфолио от продукти и услуги за държавни агенции и предприятия и има основно седалище в Сими Вали, Калифорния.

6/10/2019  

Hanwha Aerospace Co., Ltd.(KOSE: A012450) подписа споразумение за придобиване EDAC Technologies Corporationза приблизително 300.0 милиона долара. 

EDAC Technologies предлага проектиране, производство и услуги за инструментална екипировка, приспособления, форми, компоненти на реактивни двигатели и шпиндели на машините и има основно седалище в Чешър, CT. 

Hanwha Aerospace се занимава с разработването, производството и поддръжката на авиационни двигатели и има основно седалище в Changwon, Южна Корея.

6/11/2019  

Plug Power Inc. (NasdaqCM: PLUG) закупен EnergyOr Technologies Inc.

Technologies разработва аерокосмически продукти и има седалище в Квебек, Канада. 

Plug Power, доставчик на алтернативни енергийни технологии, се занимава с проектирането, разработването, производството и комерсиализацията на системи с водород и горивни клетки и има седалището си Latham, NY.

6/11/2019  

Jacobs Engineering Group Inc.(NYSE: JEC) подписа споразумение за придобиване KeyW Holding Corporation(NasdaqGS: KEYW) за 600.0 милиона долара. 

KeyW предоставя решения за национална сигурност на разузнавателните, кибер и антитерористичните общности и има седалище в Хановер, MD. 

Jacobs Engineering предоставя технически, професионални и строителни услуги и има седалище в Далас, Тексас. 

6/13/2019  

 Daher SAподписа споразумение за придобиване Quest Aircraft Company, LLC.

Quest Aircraft Company проектира и произвежда самолети и има основно седалище в Sandpoint, ID. 

Daher разработва и произвежда интегрирани индустриални системи за аерокосмически и съвременни технологии и има основно седалище във Wissous, Франция.

6/14/2019  

Компанията Boeing (NYSE: BA) подписа споразумение за придобиване Encore Aerospace LLC

Encore Aerospace произвежда и предлага на пазара интериорни кабини и композитни продукти и има седалище в Seal Beach, Калифорния. 

6/17/2019  

StandardAero, Inc.закупи отдела за услуги за MRO от B&E Group, LLC.

B&E Group произвежда аерокосмически и отбранителни компоненти и възли и има основно седалище в Саутвик, Масачузетс. 

StandardAero предлага услуги по поддръжка, ремонт и основен ремонт и има седалище в Скотсдейл, Аризона. Latham & Watkins LLP служи като правен съветник на StandardAero.

6/17/2019  

Sekisui Chemical Co., Ltd.(TSE: 4204) подписа споразумение за придобиване AIM Aerospace, Inc.за $ 510.0 милиона. 

AIM Aerospace проектира, произвежда и доставя композитни въздуховоди, подструктури и интериорни части за авиокомпании и производители на оригинално оборудване и има седалище в Рентън, Вашингтон. 

Sekisui Chemical оперира в сегментите на жилищата, градската инфраструктура и екологичните продукти (UIEP) и високоефективните пластмаси (HPP) в световен мащаб и има седалище в Осака, Япония.

6/17/2019

  Корпорация Ператон подписа споразумение за придобиване Solers, Inc.

Solers предоставя решения за информационни технологии за федералния и търговския сектор и има седалище в Арлингтън, Вирджиния. 

Peraton предоставя технологични услуги и решения на различни федерални правителствени агенции, включително космос, разузнаване, отбрана, гражданско и здравно обслужване и има основно седалище в Ню Йорк, Ню Йорк. 

6/20/2019  

QuEST Global Services Pte. ООДкупи Dakota Moon Enterprises LLC.

Dakota Moon Enterprises предоставя решения за управление на веригата на доставки за авиокосмическата индустрия и има седалище в Хендерсън, НВ. 

QuEST е компания за инженерни услуги със седалище в Сингапур.

6/25/2019  

Mitsubishi Heavy Industries, Ltd.(TSE: 7011) подписа споразумение за придобиване на Canadair Регионална реактивна програма от Bombardier Inc.. (TSX: BBD.B) за 750.0 милиона долара. 

Bombardier, заедно със своите дъщерни дружества, произвежда и продава транспортно оборудване по целия свят и има седалище в Монреал, Канада. 

Mitsubishi Heavy Industries произвежда и продава тежки машини в цял свят и има седалище в Токио, Япония. 

6/25/2019  

AerSale Inc.купи Qwest Air Parts, Inc.

Qwest Air Parts произвежда и разпространява търговски авиационни части и има седалище в Мемфис, Тенеси. AerSale доставя самолети за резервни части, двигатели, компоненти и OEM материали и има седалище в Корал Гейбълс, Флорида.

6/25/2019  

Novaria Holdings LLCкупи Acra Aerospace, Inc.

Acra Aerospace произвежда машинни компоненти и възли за аерокосмическата индустрия и има седалище в Анахайм, Калифорния. 

Novaria произвежда прецизни компоненти и структурни крепежни елементи и има седалище в North Richland Hills, Тексас.

6/27/2019  

Spectra Aerospaceкупи Lanic Engineering, Inc.,DBA Lanic Aerospace, и Специализирана обработка на Gardena

Lanic Aerospace произвежда въздухоплавателни компоненти и възли и има седалище в Ранчо Кукамонга, Калифорния. 

Gardena Specialized Processing произвежда въздухоплавателни компоненти и възли и има седалище в Гардена, Калифорния. 

Spectra Aerospace произвежда аерокосмически части и има седалище в Ранчо Кукамонга, Калифорния.